SZÍNKEVERÉS

Festékáruház – Székesfehérvár
Színkeverés falfesték, zománc, lazúr és vakolat alapanyagokból.

A székesfehérvári festékboltban négy számítógépes, automata színkeverőgép található, melyen a Caparol, Polifarbe, Dulux és a Tikkurila cég termékeit tudjuk színezni kb. 80000 színárnyalatban zománc és falfesték alapanyagból.


Gyári színre kevert falfestékek

Dulux Easycare, Dulux Évszakok, Platinum, valamint Héra, Inntaler, Tilatex, Polifarbe Bitex, Mesterfesték, Primavera falfestékek.

Homlokzatfestékek

Düfa Prémium, Inntaler, Caparol Muresco Prémium homlokzatfesték. 

Keverhető lazúrfestékek

Tikkurila Valtti család termékei, Sadolin Velvet valamint a Dunaplaszt vékonylazúr saját színező granulátumával 13színben házilag színezhető.

Vékonyvakolat és hőszigetelő rendszer forgalmunk is jelentős, ezekből a német Caparol, Baumit, Düfa és a magyar Polifarbe rendszereket értékesítjük polisztirolos, kőzetgyapotos illetve egyedülállóan Bio Len rost szálakból készült német szigetelő lemezekkel. A vakolatok alapanyaga lehet diszperziós, szilikátos és szilikonos és a legújabb a szilikon gyantás vakolat szénszálerősítéssel.

Újdonságként a városban a festékboltok közül elsőként forgalmazzuk a helyszínen keverhető Polifarbe lábazati vakolat családját, melyet a vevő kívánsága szerinti színben keverünk ki azonnal!

A hőszigetelést Fejér megye területére ingyen házhoz szállítjuk!

Festékcentrum – Székesfehérvár
Három féle: Dulux, Polifarbe és Trilak színkeverőgéppel rendelkezünk ebben az üzletben.
Ebben az üzletben a Móri úti üzlet választékán túl forgalmazzuk még a Diszlazúr temékeket, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal! Kapható még az Evrika zománc család, melyet RAL színekben gyártanak és rendkívül kedvező ára van!

Festékbolt – Polgárdi
Itt egy színkeverőgép található melyen Polifarbe festékgyártó termékeit színezzük. A termékpalettán nagyrészt megtalálható az összes termék, melyek cégünk székesfehérvári üzleteiben jelen vannak, továbbá helyi igényeknek megfelelően, viaszosvásznak, fürdőszobai kilépők és öntapadós tapéták bő választékban kaphatók.

Alba-Fess: ahol a szaktanácsadás természetes!