Festékáruház – Székesfehérvár

Színkeverés falfesték, zománc, lazúr és vakolat alapanyagokból.

A székesfehérvári festékboltban négy számítógépes, automata színkeverőgép található, melyen a Caparol, Polifarbe, Dulux és a Tikkurila cég termékeit tudjuk színezni kb. 80000 színárnyalatban zománc és falfesték alapanyagból.

Gyári színre kevert falfestékek: Dulux Easycare, Dulux Évszakok, Platinum, valamint Héra, Inntaler, Tilatex, Polifarbe Bitex, Mesterfesték, Primavera falfestékek.

Homlokzatfestékek: Düfa Prémium, Inntaler, Caparol Muresco Prémium homlokzatfesték.

Keverhető lazúrfestékek: Tikkurila Valtti család termékei, Sadolin Velvet valamint a Dunaplaszt vékonylazúr saját színező granulátumával 13színben házilag színezhető.

Vékonyvakolat és hőszigetelő rendszer forgalmunk is jelentős, ezekből a német Caparol, Baumit, Düfa és a magyar Polifarbe rendszereket értékesítjük polisztirolos, kőzetgyapotos illetve egyedülállóan Bio Len rost szálakból készült német szigetelő lemezekkel. A vakolatok alapanyaga lehet diszperziós, szilikátos és szilikonos és a legújabb a szilikon gyantás vakolat szénszálerősítéssel.

Újdonságként a városban a festékboltok közül elsőként forgalmazzuk a helyszínen keverhető Polifarbe lábazati vakolat családját, melyet a vevő kívánsága szerinti színben keverünk ki azonnal!

A hőszigetelést Fejér megye területére ingyen házhoz szállítjuk!

Festékcentrum – Székesfehérvár

Három féle: Dulux, Polifarbe és Trilak színkeverőgéppel rendelkezünk ebben az üzletben.
Ebben az üzletben a Móri úti üzlet választékán túl forgalmazzuk még a Diszlazúr temékeket, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal! Kapható még az Evrika zománc család, melyet RAL színekben gyártanak és rendkívül kedvező ára van!

Festékbolt – Polgárdi

Itt egy színkeverőgép található melyen Polifarbe festékgyártó termékeit színezzük. A termékpalettán nagyrészt megtalálható az összes termék, melyek cégünk székesfehérvári üzleteiben jelen vannak, továbbá helyi igényeknek megfelelően, viaszosvásznak, fürdőszobai kilépők és öntapadós tapéták bő választékban kaphatók.

Alba-Fess: ahol a szaktanácsadás természetes!